Találd meg a tökéletes konyhai gépeket az rdealer.hu oldalon

Egy pizzéria útnak indítása bonyolult, sok lépésből álló folyamat. Nem csak az kell hozzá, hogy az ember szert tegyen egy vendéglátóipari egységre. Hanem az üzemeltetéshez szükséges eszközökre és természetesen bútorokra is szükség van. Na meg persze a konyhát is be kel rendezni valahogy. Nemrég saját pizzériánk elérkezett abba a fázisba, hogy már csak néhány konyhai gépet, és a kínáláshoz szükséges eszközöket (pl. egy jó minőségű italhűtőt) kell beszereznünk. Egy ismerősünk, aki nálunk régebben utazik a vendéglátásban, azt ajánlotta, kezdjük a hiányzó elektronikai eszközök keresését az Rdealer Group weboldalán, az rdealer.hu-n. Konkrétan az italhűtő beszerzéséhez pedig az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalt ajánlotta.

Az Rdealer Group minden vendéglátós álmát valóra váltja

Az Rdealer Group egy kis- és nagyipari vendéglátóegységek igényeit kielégítő cég, amely főként vendáglátóipari egységek konyhájának berendezéséhez szükséges gépeket forgalmaz. Az elektronikai eszközök mellett azonban számos egyéb, fontos kiegészítőt is megtalálhatunk. A céggel, az általuk forgalmazott termékekkel, valamint a vásárlás és szállítás legfontosabb adataival a cég weboldalán, az redealer.hu-n mindent megtudhatunk.

Az rdealer kínálatában az előkészítő munkálatokban használható gépektől kezdve a konkrét ételkészítés elektronikai eszközein át a csomagolás, tárolás és mosogatás eszközeiig rendkívül széles választékot találunk. Illetve vásárolhatunk olyan elektronikai eszközöket is, amelyek a kész termékek kínálásához kellenek. Valamint olyan extra gépek vásárlására is lehetőségünk van, mint például a jégkásakészítő.

Ha például egy pizzériát rendezel be, az rdeaernél találsz dagasztáshoz és a tészta nyújtásához szükséges gépeket. Találsz a sütéshez szükséges pizzakemencét. A szennyes edény elmosogatásához mosogatóállványt. És olyan egyéb kisebb eszközöket is, mint a húsdaráló, a hűtőláda, vagy a hozzávalók szortírozását segítő rozsdamentes edények.

Az rdealer.hu oldalon használt és új gépek közül is válogathatsz. A megvásárolt termékekre pedig garanciát is igényelhetsz.

Találd meg álmaid italhűtőjét az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon

Ha egy étterembe vagy bárba keresnél italhűtőt (amit akár a pultba is be tudsz építeni), szintén jó helyen jársz az rdeaer.hu weblapon. Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon ugyanis annak tudsz utána járni, hogy éppen akkor milyen italhűtő berendezéseket vásárolhatsz meg az rdealertől.

A többi általuk forgalmazott géphez hasonlóan az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon látható termékek is kiváló minőségű olasz gépek. Minőségük pedig már önmagában garantálja az elégedett vendégek hadát. Az oldalon látható italhűtő egységek között találhatunk kisebb és nagyobb hűtőközegeket is. És az sem akadály, ha pultba építhető hűtőt keresünk. Sőt, olyan eszközt is vásárolhatunk, ami a környezetvédelem szempontjából is megfelelő választás.

Az egyes termékekhez az oldalon természetesen leírás is tartozik. Ez minden esetben tartalmazza azt az infót, hogy az adott gép állapotát tekintve új-e vagy használt. Továbbá tartalmazza a gépek részletes műszaki adatait, valamint egy rövidebb szöveges leírást is. Az információknak hála az rdealer.hu gépei már a weboldalon keresztül alaposan megismerhetők.

Blog azoknak, akik egyelőre csak tájékozódni vágynak

Az rdealer.hu weboldalhoz egy blogfelület is tartozik, ami hatalmas segítséget nyújt azoknak, akik egyelőre csak kezdő szinten vannak vendéglátásban. Itt főként gyártókkal és termékekkel kapcsolatos cikkeket találunk. Stílusuk nagyszerű, mindenki számára könnyen befogadható. Segítségükkel pedig számos fontos ismeret, tipp és trükk elsajátítható, amelyek segítségével könnyebben vásárolhatunk valóban jó és hatékony eszközöket.

Összességében tehát az rdealer.hu egy nagyszerű weboldal. Az Rdealer Group pedig egy nagyszerű cég, amit mindenképpen érdemes megkeresni egy vendéglátóipari egység konyhájának felszerelése előtt. A cég immár két telephelyen várja az érdeklődőket. Továbbá abban az esetben, ha gond a szállítás, szintén tudnak segíteni.

Én vissza is térek az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalra, és szerintem kiválasztom az éttermünk tökéletes italhűtő berendezését…