SOS vízszerelés kell? Ezüst tálcán kínálom a megoldást!

Amikor elmegyünk étterembe, mindig elkezdünk válogatni az étlapon. Mi tetszik a legjobban, minek van a legjobb ára, mi fog a legjobban laktatni. Aztán minden paramétert összevetve fogunk dönteni. Ugyanez a helyzet akkor is, ha szolgáltatót választunk: megnézzük, hogy kinek vannak a legjobb ajánlásai és értékelései, melyiknek vannak a legjobb árai és azokért az árakért milyen szolgáltatásokat kínál. Aztán mindent együttvéve fogunk dönteni és kiválasztani azt a céget vagy személyt, ami a legjobban kínálja számunkra. Pontosan így találtam meg a viszereles.net céget, akiknek az SOS vízszerelés ígérete nem csak csalás és ámítás, itt tényleg szinte azonnal a helyszínre érkeznek baj esetén. Nem hiszel nekem? Olvass csak tovább!

Nem olyan régen nagy baj történt otthon, visszajött a víz a csapból. El kellett zárnunk a főcsapot és azonnal kellett találnunk valakit, mert szinte mindenhol jött vissza a víz. Nagyon meg voltam ijedve és a nagy izgalom közepette alig tudtam tisztán gondolkodni. Szerencsére akkor még pont épp voltam szellemileg, amikor megtaláltam ezt a szuper vállalatot, hiszen ők voltak azok, akik megmentettek engem és egy órán belül a segítségemre is siettek, mivel vészhelyzet volt és nem várhatott egy percet sem a dolog.

Profik közt a legprofibbak – SOS vízszerelés esetén a legjobb választás

Elég dühös vagyok magamra, mivel szerintem mindig kellene tartanunk magunknál ilyen jellegű telefonszámokat. Mármint, legyen mindig kirakva mondjuk a hűtőre egy jó gázszerelő, villanyszerelő, fűtésszerelő és vízszerelő is. Autószerelő és mentő pedig legyen mondjunk a pénztárcánkban. Vagy igazából az összes telefonszámot tárolhatjuk a telefonunkban is, a lényeg, hogy ne akkor kezdjünk el keresgélni, amikor nagy a baj. Sajnos velem így volt, nem gondoltam abba bele, hogy velem is történhet gond és én is járhatok pórul. Pedig megtörtént és nem volt a kezemben egy bevált kontakt, akit azonnal hívhattam volna.

SOS vízszerelés
Ha SOS vízszerelésre van szükség, akkor a vizszereles.net a legjobb döntés!

Viszont ekkor jött a Google és szinte azonnal dobta fel számomra a vizszereles.net szakembereit. Ez már önmagában is egy jel szerintem, hiszen egy nem öt csillagos szolgáltatást biztosan nem fog elsőként a figyelmembe ajánlani. Így mentem rá az oldalukra és az ott talált profizmus meggyőzött arról, hogy egészen biztosan őket válasszam és szerencsére egy pillanatig sem kellett megbánnom a döntésemet. Nagyon korrektek voltak már telefonálás alkalmával és hallva kétségbeesésemet, megnyugtattak, hogy a lehető legrövidebb időn belül a segítségemre sietnek. Nem kell nagy titkot elárulnom azzal, hogy így is lett, szinte azonnal kiértek hozzám, egy óra alatt. Ez azért budapesti viszonylatban villámsebességnek számít.

Mik voltak a tapasztalataim a vizszereles.net-tel?

Csupa-csupa jó érzés van bennem, hiszen az SOS sürgősséggel kért vízszerelés az tényleg nagyon gyorsan megtörtént. A helyszínre érkezéskor el is kezdték a feltérképezést, majd pedig gyorsan kezdődhetett a duguláselhárítás és a csövek tisztítása. Egy percet sem halogatott ez a precíz csapat és mindvégig tisztelettudóak és előzékenyek voltak. Minden kérdésemre válaszoltak és minden lépésükről tájékoztattak engem. Igazi úriemberek voltak annak ellenére, hogy elég későn lettek felhívva. De hát a vészhelyzet az vészhelyzet, én se tudok ezzel sajnos mit kezdeni, lehet, hogy reggelre nem csak én áztam volna el teljesen, de a szomszédom is.

A hiba nagyon gyorsan orvoslásra került, nem volt felesleges kosz vagy bontás, nem történt semmi kellemetlenség, végig korrektek voltak. A munka végeztével megkínáltam őket egy meleg teával majd pedig kifizettem a nagyon minőségi, magas szolgáltatásukat. Jó éjszakát kívántunk egymásnak, ők pedig hazamentek – remélem aludni. Én pedig nyugodtan dőlhettem le az ágyikómba, hiszen minden rendben volt a lakásban és nem kellett aggódnom afelől, hogy éjszaka valamilyen visszafordíthatatlan balesetem lesz a vízvezetékekkel. Minden esetre elraktam a számukat most már tényleg és a hűtőre is kitettem egy cetlit, biztos ami biztos. Nagyon örülök, hogy rábukkantam erre a szuper csapatra, hiszen tényleg ők a legjobb vízvezeték szerelők széles e világon.