Étteremben beszélgettünk a tintapatronokról, és még webcímet is kaptam

Szerint mostanában már átlagos probléma, hogy akinek nyomtatója van, az csak addig használja, míg az első adag patron ki nem fogy belőle. A mi családunkban legalábbis ez így ment. Két nyomtatónk is úgy ment tönkre, hogy nem lett benne újra töltve a patron. Ennek a fő oka igazából az volt, hogy a szüleim szerint a tinta többe került volna a nyomtatóba, mint egy új nyomtató. A lányokkal is pont erről beszélgettünk evés közben az egyik kedvenc éttermünkben. Pont azon ment a panaszkodás, hogy mennyi cuccot kell kinyomtatni az egyetemre.

Nos, nem állítom, hogy anyáéknak nem volt részben igazuk. Viszont ezen az új weboldalon, amit a Flóra linkelt át 2-3 adag patront is rendelhetünk annyiért, amennyiért egy nyomtatót vennénk (azt is az olcsóbb kategóriából). Konkrétan canon tintapatron után keresgéltem az oldalon, mert olyan a nyomtatónk, de bőven van választék más nyomtatók körében is. A választék: canon, hp, pilips, epson és lexmark. ezen belül persze kismillió modell fajta van, mert ugye a tintapatron se univerzális. Erre én csak most jöttem rá kérem szépen.

Ami más kiszállítókkal, forgalmazókkal szemben külön ebben a cégben kapott meg elsősorban az az ingyenes kiszállítás volt. Itt ugyan is minden termékre ingyenes kiszállítás vonatkozik, legyen az patron, toner vagy alkatrész. A szállítás időtartamát kis pipákkal vagy homokórával jelölik. A zöld pipa az 1-2 munkanapon belüli kiszállítást, a cián kék pipa az 1-4 napon belüli kiszállítást jelöli. A narancs homokóra nem jelöl konkrét időpontot, de értesítést kap a vásárló, ha van már készleten a termék.

Úgyhogy a legközelebbi haza utamon ezzel fogom megkörnyékezni a szüleimet. Egy körülnézést biztos megér az oldal. És ki tudja, talán veszünk is canon tintapatront.