A mi reggeliző asztalunk is lehet olyan, mint egy étteremé

Az éttermek világa egyáltalán nem áll tőlem távol. Az egész életemet ilyen helyeken töltöttem, már gyerekoromtól fogva. Ekkor még persze nem volt semmi mélyebb gondolatom arról, hogy milyen éttermeket szeretek igazán. Egyfajtát ismertem, amit a nagyapám előnyben részesített. Ezek az éttermek azonban nem igazán a változatosságról voltak híresek. Általában mindig ugyanaz a magyaros választék volt, amiben nem lehetett túl sok variációt találni. Ettől függetlenül nem gondolom azt, hogy az ilyen típusú éttermekkel bármi probléma lenne.

Mégis nagy döbbenet volt számomra, mikor életemben először, a saját pénzemből el tudtam menni egy olyan helyre, ami engem is érdekelt. Hihetetlen új dolgokat láttam itt, különösen abból a szempontból, hogy ez az étterem tudatos volt, a környezetvédelem szempontjából. Így ez az estém nem csak az evésről szólt, hanem arról is, hogy mit tehetek a bolygónkért.

Az azonban, hogy milyen éttermekbe járunk, még nem fogja alapvetően megváltoztatni a bolygónkhoz való hozzáállásunkat. A legfontosabb az, hogy miként szerezzük be az élelmiszereinket és ezért is örülök, hogy rátaláltam a Biocity müzli választékára. Imádom a müzliket és ezért is tudtam, hogy jó helyen járok, mikor megláttam a „műzlik, reggeliző pelyhek otthonra” feliratot. A Biocity oldalára már belépni is egy élmény volt. Ez főleg a kiváló, szép designnak volt köszönhető. Egyébként egy egyszerű internetes kereséssel kerültem ide. Mikor beírtam a keresőmbe, hogy „műzlik, reggeliző pelyhek otthonra”, ők voltak az elsők, akiket kiadott a találatok között. Számomra ez is elég nagy bizalmi faktor volt és rögtön tudtam, hogy nem fogok csalódni abban, amit a Biocity fog majd kínálni nekem.

Persze az, hogy szépen van kialakítva, még nem jelent igazán semmit. A legfontosabb az, hogy a „műzlik, reggeliző pelyhek otthonra” kategóriában olyan termékek legyenek, amik megfelelnek a környezetbarát igényeimnek. Ehhez szükség van egy bizonyos minőségre, illetve, hogy olyan brandeket lássak, amikről tudom, hogy köztudottan környezetbarátok.

Mikor beléptem a „műzlik, reggeliző pelyhek otthonra” részlegre, rögtön eltűnt minden kétségem. Megláttam a „girlpower granola” kiírást és azonnal tudtam, hogy ez kelleni fog nekem. A választékra egyébként nem lehet semmi panasz. Csak lejjebb kell tekernünk és mindent át tudunk tekinteni. Nem kell idegesítő menüket kezelni, vagy reklámok elől menekülni. Ez pedig segíti a Biocityt abban, hogy autentikusnak érződjön. Hiszen egy környezetbarát oldal megbízhatósága abban mutatkozik meg leginkább, hogy milyen üzleti módszereket használnak arra, hogy értékesítsék a termékeiket.

De térjünk is vissza a „műzlik, reggeliző pelyhek otthonra” kategóriára. Nem számít, hogy milyen mennyiségben keresünk müzlit. Itt biztos találni fogunk olyat, ami megfelel az igényeinknek. Vannak egészen kicsi, 60 grammos csomagolások is. Ez azoknak lehet jó, akik még csak most próbálnak először életükben ilyen granolás finomságokat. Ezeknek az ára is természetesen sokkal kedvezőbb, mint egy nagyobb csomagnak, úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek a figyelmébe, akik még csak most kezdenek bele az alternatív étkezésbe.

Nagyon pozitív voltam azzal kapcsolatban is, ahogy a rendelés menete zajlott. A megvásárolni kívánt termékekkel nem kellett egyebet tennem, csupán behelyeznem őket a virtuális kosaramba. Az oldanak ez a része is nagyon szépen van megtervezve, úgyhogy szinte biztos, hogy nem fogunk eltévedni, miközben leadjuk a rendelésünket. A termékek pár napon belül megérkeznek és végre nekikezdhetünk a reggelünknek ezekkel a finom müzlikkel.