Így kell emlékezetessé tenni egy születésnapi bulit

Egy barátunknak most volt az ötvenedik születésnapja, amiről úgy gondoltuk, hogy illik méltóan megünnepelni.

A helyszín az egyik kedvenc étterme volt, ahol rendkívül sok finomság készül. Az ünnepelt kedvenc étele a pizza, amiben ez a vendéglő különösen erősen képviselteti magát. A választékban megtalálható itt a klasszikus sonkás gombás, a négysajtos, a csípős szalámis és még a hawaii pizza is. Akármelyiket is ettem innen, a feltét mindig tökéletes volt, de persze a tészta is minden igényemnek megfelelt.

Azért itt nem csak pizzát lehet kapni. A másik nagy kedvencem a vegyes tál, amiből van két és négy személyes változat is. Erre aztán tényleg minden rápakolnak: rántott húst, rántott sajtot, rizst, krumplit és még sok minden mást is.

Ezt az éttermet nem csak a kiváló ételek miatt szeretjük, de a személyzet miatt is. A társaságunk régóta ide jár, így jóban vagyunk a pincérekkel, a pultossal, de még a szakácsokkal is. Szinte majdnem olyan, mintha egy családi vacsorára térnénk be hozzájuk. Sokszor van az, hogy valamilyen olyan ételt is kihoznak nekünk, ami nem is szerepel az étlapon, ha azt kérjük.

Ezt olvasva most már ti is biztosan értitek, hogy miért volt magától értetődő, hogy ezt a vendéglőt válasszuk ki, a barátunk születésnapjának a megünneplésére. Nagyon sok ember jelezte nekünk, hogy részt fog venni az ünnepségen, de szerencsére nem lesz gond a férőhelyekkel sem.

Azonban úgy éreztem, hogy szükség lesz itt még egy további extrára, hogy igazán jó legyen a buli. Sok internetes keresgélés után végül eljutottam a selfiegep.hu weboldalára. A profiljuk az, hogy különböző rendezvényekre biztosítanak egy olyan gépet, ami teljesen automatikusan képet készít a vendégekről. Ehhez csak annyi a dolguk, hogy megnyomjanak egy gombot, és a fényképezőgép elé álljanak.

Ez a doboz valójában nem csak egy fényképezőgépet rejt magában, hanem egy nyomtatót és egy vakut is. A nyomtatónak hála, az elkészült képeket azonnal a kezébe veheti bárki, és azt elrakhatja emlékbe. Úgy gondolom, hogy ez igazán kedves ajándék lehet minden rendezvény minden résztvevője számára.

A fotóautomata ár változó lehet attól függően, hogy mennyi időre szeretnénk kibérelni, és hogy hova szükséges kiszállítani. Úgy gondolom, hogy ezek az összegek igazán barátiak, amit ti is könnyedén meg tudtok találni a szolgáltató internetes felületén.

fotóautomata ár

Úgy döntöttem végül, hogy megrendelem ezt a berendezést hat órára. Ennek az volt a legegyszerűbb módja, hogy kitöltöttem egy online űrlapot a weboldalukon, és elküldtem nekik azt. Annyi volt a dolgom, hogy megadtam a szokásos elérhetőségeket és a nevemet. Fontos megadni azt is, hogy melyik városban, melyik napon és mettől meddig van szükségünk a szelfi automatára. Arra is van itt lehetőség, hogy külön üzenetet írjunk nekik, ha esetleg van valami fontos tudni való, ami érintheti a szolgáltatást.

Mielőtt azonban megrendelnék egy ilyen gépet, fontos tisztában lenni pár dologgal. Fontos, hogy a rendezvénynek a helyszíne képes legyen biztosítani a minimum területet a berendezés számára. Ez a minimális terület 3 négyzetméter, de persze minél nagyobb a terület, annál jobb. Arra is figyelni kell, hogy tíz méteren belül rá lehessen kötni a boxot az elektromos hálózatra. Szintén figyelembe kell venni azt is, hogy a szabadtéren megrendezett partikra csak abban az esetben tudnak megjelenni, ha biztosítva van nekik egy fedett terület.

Ezek azok a dolgok, amiket teljesítenünk kell ahhoz, hogy a szolgáltatásuk ne fusson semmilyen akadályba. Szerencsére a mi esetünkben minden rendben volt, így nyugodtan elküldhetem nekik az ajánlatkérést.

Egy napot sem kellett várnom arra, hogy visszajelezzenek. Örömmel tudtam meg, hogy arra az időpontra lesz szabad gépük. Az ajánlatukat teljesen rendben találtam, így elfogadtam azt.

Kifizettem az előleget, és utána átbeszéltünk minden további részletet.

Az ünnepség előtt egy órával meg is érkezett a fotobox és egy asszisztens is, aki minden előkészített.

A szelfi automata hatalmas sikert aratott, és az ünnepelt próbálhatta ki elsőre. Több különböző hátteret is rendeltem a fotózáshoz, így mindenki kedvére válogathatott a lehetőségek közül.

Figyelembe véve fotóautomata árát, nyugodtan kijelenthetem, hogy teljeséggel megérte. Ha ti is szeretnétek egy igazán jó bulit szervezni, akkor egy ilyen masinát feltétlenül szerezzetek be! A vendégeknek ez lesz életük egyik legjobb mókája!

Ráadásul a képeket nem csak fizikai formában kapjuk meg, de digitálisan is, így azokat könnyedén el tudjuk küldeni bárkinek.

Az ünnepelt külön megköszönte nekem, hogy szereztem a partira egy ilyen gépet, mert ezzel igazán emlékezetessé vált az ötvenedik születésnapja. Ő aztán igazán élvezte, hiszen több képet is készített így magáról, és rendre használta a vicces kellékeket is, amik a szolgáltatáshoz jártak. Nem győzök hálálkodni a selfiegep.hu csapatának!