Így kezdtünk el csapolt sört árulni a pizzériában

Három éve megnyitotta kapuit a pizzériám, ami azóta az életem legfontosabb része. Gyerekkori álmom volt, hogy a kedvenc ételemmel másokat is boldoggá tegyek, és így mosolyt csaljak az arcukra.

Fővárosi gyerek vagyok, de a pizzériámat kiköltöztettem az agglomerációba, ahol a megfelelő piackutatás után a legjobban megérte ilyenre vállalkozni. És ez volt az a piackutatás, ami ahhoz vezetett, hogy növeljem a pizzériám bevételét. Kiderült ugyanis belőle, hogy a helyiek az evésen kívül mást is szeretnek csinálni, méghozzá inni. Erre akkor nem fektettem nagy hangsúlyt, de most pont itt volt az ideje, hogy kihasználjam a pandémiás helyzetet, és fejlesztésbe kezdjek.

Elkezdtünk berendezkedni csapolt sör árusításra is. Ez hozott magával néhány kihívást, de majdnem mind könnyen legyőzhető volt. A legnagyobb fejtörést az okozta, amikor megtudtam, hogy nekem eladó co palackot is keresnem kell, hogy ez a része is működhessen a biznisznek.

Na ez egy olyan pont volt, amin azt gondoltam nehéz lesz átlendülni. Nyilván ez egy olyan eszköz, amire szükségem lesz a mindennapokban, tehát olyan partnert kellett találnom, aki megbízható, és bármikor számíthatok rá.

Először a Google barátomhoz fordultam, és nyomtam egy “eladó co palack” keresést. Mivel ilyenkor szeretek alapos döntést hozni, körbekérdeztem a barátaimat is, hogy tudnak-e ajánlani valakit. Így jutottam el arra az oldalra, ahol partnerre leltem.

A gazpalackfutar.com-on található eladó co palack is, ráadásul különleges szolgáltatással egybekötve, ami nagyon megkönnyíti a vállalkozások dolgát, de a magánszemélyekét is.

Mesélek róluk egy kicsit!

Szóval a cég azt ígéri, hogy budapesti raktárából eszméletlen gyorsan juttat el termékeket a vevőkhöz Budapesten belül, illetve annak 20 km-es körzetében. Ez azt jelenti, hogy akár 4 órán belül megérkezik a termék, amit rendeltél.

Ez nekem nagyon fontos, mert helyszűkében nem igazán tudok raktározni, de ha a co palack fogyóban lesz, azt bizony sürgősen kell pótolni.

Pozitív pont még a cég mellett, hogy nem csak megérkeznek a rendelt termékkel, hanem ezt egy olyan időpontban teszik, ami neked is megfelel. Eszméletlen rugalmasak, és gyorsan dolgoznak.

Szóval kinéztem az oldalukról a terméket, ami nekem megfelelő lenne a sörcsap mellé. Nem akartam a legkissebbet venni, hogy minél ritkábban kelljen a pótlással foglalkozni, de a legnagyobb kiszerelés meg nem fér el. Találtam végül egy olyat, ami pont tökéletes nekem. A 14 literes palack törpe kiszerelésben is kapható, szóval abból rendeltem be egyből kettőt.

Kíváncsi voltam, hogy valóban számíthatok-e a cégre hosszútávon, ezért próbára tettem őket, de nem csalódtam. Három óra telt el a telefonhívástól számítva, és meghozta a futár a palackokat.

Beszélgettem vele kicsit, és elmesélte, hogy valóban lehet rájuk számítani, így napon belül is.

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással. Megnyugtató, hogy van egy cég, amire órákon belül számíthatok, ha kifogyok a palackból. Természetesen el is mentettem a számukat, és innentől “üzleti partnerként” tekintek rájuk. Bár kint vagyok az agglomerációban, mégis ugyanolyan gyorsan érkeztek hozzám, mintha bent lennék a városban.

Nem tudom, hogyan csinálják, de le a kalappal a munkájuk előtt! Csak ajánlani tudom őket, akár eladó co palackról van szó, akár PB gázpalackról, oxigénről, vagy bármiről, ami a kínálatban megtalálható!