Mit használjak az ödémám kezelésére?

A hét egyik fénypontja szokott lenni, amikor elmegyünk vacsorázni a barátokkal. Egyszerűen csak jó velük találkozni és jó egy kicsit kiszakadni az állandó mókuskerékből.

Közös program szokott lenni, hogy elmegyünk étterembe és igyekszünk mindig egy újba menni, mert így ki tudunk próbálni egy csomó budapesti éttermet. Kipróbáltunk már szinte mindent, amit csak lehetett. A legkülönbözőbb konyhákat és fogásokat. Persze ehhez kell egyfajta nyitottság is, de azt hiszem, hogy mi eléggé nyitottak vagyunk hozzá és meg merünk kóstolni olyan ételeket, amikre mások még ránézni sem tudnak.

A legutóbbi ilyen közös vacsoránk egy kínai étteremben volt. Igazából semmi különös, mondhatni egy átlagos kínai étteremben voltunk, de az étel nagyon finom volt és bőséges is.

Lillának, a barátnőmnek elpanaszoltam, hogy szem ödéma problémám van, mire ő egyből ajánlotta is az InstanTense szérumot. Elmondta, hogy neki is volt hasonló problémája és nagyon szépen segített neki helyrehozni.

De valójában mi is az az ödéma?

Bizony az idő előrehaladtával az arcunk is megváltozik és akár ödémák is megjelenhetnek rajta. Az ödéma tulajdonképpen egy folyadékgyülem, amit úgy is szoktak nevezni, hogy vizenyő. Tulajdonképpen egy kisebb mennyiségű összegyűlt vízről beszélünk. Az ödéma azért szokott látványos lenni,, mert a szemek környékén alapból vékonyabb a bőr, így sokkal látványosabb tud lenni ez a típusú vizenyő, mint az arc másik részén.

Az ödéma alapesetben teljesen ártalmatlan és nem okoz egészségügyi gondot. Sok esetben a pajzsmirigy alulműködése okozza. Olyan tünetekről lehet felismerni leginkább, mint a sötét karikák megjelenése a szem alatt, megereszkedett és lazább bőrszerkezet, illetve enyhe duzzanat szintén a szem alatt.

Az ödémás szem egyik legjobb ellenszere lehet az InstanTense Plus szérum. Ez a szérum alapvetően a szem alatti karikák eltüntetésére tökéletes, de emellett remekül veszi fel a küzdelmet az ödémák ellen is.

A szérumot az alaposan megtisztított és megszárított bőrfelületre kell felvinni. Elég belőle egy kevés is, illetve mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogy mi az a mennyiség, ami tökéletes az ő arcára. Az eredmény már pár perc alatt látható, eléggé látványos és akár több órán keresztül is úgy marad.

Magát a szérumot az instantense.hu oldalról lehet megrendelni. A kiszállítást futárszolgálat végzi és van lehetőség arra, hogy csak utánvétkor fizessünk a futárnak vagy készpénzben vagy pedig kártyával, ugyanis van nála terminál és el tud fogadni kártyát is. Magyarországi kiszállítás esetében egyáltalán nem kell fizetni érte, csak akkor, ha az adott cím nem Magyarországon van, hanem mondjuk valamelyik környező országban.

Ez nagyon jól hangzott, egyből fel is keltette az érdeklődésemet. Így már tudtam, hogy milyen fegyvert vessek be a szemem ödéma problémájának kezelésére.