Pizzázásból született az új pénztárca

Az unokahúgomnak nagyon nehéz vásárolni. Minden ajándékra azt mondja, hogy nem kellett volna, mert nincs rá szüksége. Látványosan nem örül neki, és durcás meg rosszkedvű egész nap, hiába próbál neki kedveskedni az ember.

Múlt szerdán a suli után én mentem érte, és elvittem pizzázni. A pizza talán az egyetlen dolog, aminek igazán tud örülni – legalábbis eddig így hittem. Viszont miközben ettünk, nagy szerencsémre észrevettem valamit, ami talán megcáfolja ezt. A kislány elkezdte bámulni azt a tininek kinéző fiatalt, aki éppen a pizzájáért fizetett a kasszánál. Félreértés ne essék, nem a tinilány érdekelte az unokahúgomat, hanem a kezében lévő női pénztárca. Én is gyorsan odapillantottam, és megértettem, miért tetszhet neki annyira. Egyedi darabnak tűnt, kékes színű volt és egy szép rajzzal volt dekorálva. A kislányt annyira megbűvölte a tárca, hogy úgy éreztem, ezt nem hagyhatom annyiban. A tini már elhagyta az éttermet, de én utánaszaladtam és megállítottam. Megkértem, hogy árulja el, milyen pénztárcája van és honnan szerezte. A tini nem volt túl bőbeszédű, de azért láthatóan örült, hogy felfigyeltünk a szuper tárcájára. Elmondta, hogy Anekke a márka, és még hozzáfűzött ennyit: Női pénztárcák – Anna táska webáruház. Nem is kellett többet mondania.

Aznap este izgatottan tértem haza a pizzériából, mivel az unokahúgomnak egy szót se szóltam erről, de a születésnapjára egy pénztárcát fog tőlem kapni. Talán én leszek az első a rokonságban, aki olyan ajándékot tud adni neki, aminek valóban örül.

Otthon aztán neki is láttam a kutatásnak, és szerencsére hamar megtaláltam a weboldalt, amit a tinilány mondott. Rögtön a Női pénztárcák – Anna táska webáruház aloldalra mentem, ahol szinte keresés nélkül szembejött velem pontosan az a tárca, amit kerestem. Szép volt, divatos volt, és ami a legfontosabb: egy jó minőségű, márkás terméknek tűnt, ami nem fog hamar tönkremenni. Ennek nagyon megörültem, és azonnal meg is rendeltem azt a típust, amit az étteremben láttunk.

Ezután kezdtem csak el körülnézni a weboldalon, hiszen eddig teljesen lekötött a sikerélmény, hogy ilyen könnyen megtaláltam, amit keresek. A weboldalt megnézve ez nem is csoda: egy nagyon felhasználóbarát, szép és ízléses kivitelezésű áruházról van szó. Hatalmas választék volt a női és férfi pénztárcákból, de ez még csak a kezdet: hamarosan eljutottam a többi termékhez is, és megnéztem, milyen táskákat, öveket kínál ez a webáruház. Nagyon örültem neki, hogy több ismert világmárkát is megtaláltam itt, amelyek termékeinek legnagyobb részét én is szívesen hordanám magammal. De nem csak a bőséges választék szúrt szemet, hanem azt is rögtön észrevettem, hogy mennyi akció és leárazás zajlik éppen a webshopon. Ilyen kedvező árak mellett nem kell aggódnom, hogy túl sokat költenék, ugyanakkor a minőség változatlan. Rendeltem is magamnak gyorsan egy pénztárcát, de kinéztem még több másik kiegészítőt is, például egy válltáskát, amit a jövőben szeretnék megvenni. Az már csak hab a tortán, hogy új vásárlóként még egy 2000 forintos kedvezménykupont is kaptam. Fel is iratkoztam a hűségprogramjukra, hogy további kedvezményeket élvezhessek. Most, hogy már VIP tag vagyok, az összes családtagomnak tudok majd kedvező áron nagyszerű ajándékokat venni.

Ha már az ajándéknál tartunk, hadd térjek vissza az unokahúgom pénztárcájára. A megrendeléstől számított 1-2 napon belül már meg is érkezett, ami szintén hozzásegített ahhoz, hogy az Anna Táska webáruház a kedvencemmé váljon. A születésnapja a jövő héten lesz, de már tűkön ülve várom, hogy láthassam az arcát, mikor odaadom neki az áhított tárcáját. A saját magamnak rendelt, bőrből készült darab szintén a napokban jött meg, és nagyon elégedett vagyok vele.

A legújabb hobbim az lett, hogy a különböző márkájú és típusú táskákat és pénztárcákat nézegetem a weboldalon, hiszen annyiféle van, hogy sosem tudom megunni. Ez az oldal egy igazi kincsesbánya mindenkinek, aki fontosnak tartja a minőséget, és szeretné azt a lehető legjobb áron megkapni. Ezentúl ha bárki megkérdezi, honnan szereztem a pénztárcámat, nagy büszkén csak ennyit mondok: Női pénztárcák – Anna táska webáruház.