Az olajwebshop.hu/autosbolt.html ajánlották nekem pizzázás közben

Legutóbb pizzázni mentünk egy barátnőmmel, és nagyon jó tippet kaptam tőle. Szegény apukám hetek óta tanácstalanul kutakodott egy jó autósbolt után, mert a régi nagy kedvence bezárt. Fontos szempont volt, hogy mindenféle minőségi olajat lehessen kapni, és mellette autós kiegészítő termékeket, tisztítószereket. A barátnőm apukája szerencsére ismert egy ilyet, és ő adta tovább nekünk is az infót, hogy a olajwebshop.hu/autosbolt.html az egyik legjobb autós webshop. Na hát nagyon megörültem, rögtön fel is hívtam apukámat, hogy otthon nézzük át együtt a webshopot. Aztán segítek neki megrendelni mindent, ami kell a kocsihoz.

Apukám új kedvenc oldala a https://www.olajwebshop.hu/autosbolt.html webshop, ahol mindent talált a kocsihoz, ami csak kellett

Apukám nagyon szereti az autóját, mivel még az első igazi fizetéséből vette, és saját kezűleg újította fel. Az autó azóta is kiváló kondiban van, ami semmi másnak nem köszönhető, mint apukám rááldozott idejének. Mindig szépen karbantartotta, ápolta kívül és belül. Sosem halasztotta el, hogyha már ki kellett cserélni benne az olajat vagy egy alkatrész elöregedett benne, és abból kellett új. Neki éppen ezért tetszett meg az olajwebshop.hu/autosbolt.html oldala, mert minden szükséges tisztítószert, olajat és egyéb autós felszerelést kapni lehet, méghozzá elég jó áron és kiváló minőségben. Apukám már jól tudja, hogy neki milyen olaj kell a kocsihoz, de a zöldfülűek kedvéért van a honlapon olajkereső, ami segít eldönteni a vásárlónak, hogy milyen típust válasszon. Hogyha már kiválasztottuk a megfelelő olajat, akkor már csak a szűrőt kell megtalálni mellé. A webshopon szakértői ajánlás is van, amely a Filtron és Mann-Filter szűrőket az autókhoz, és Hifliofiltro szűrőket a motorkerékárokhoz javasolja.

Az olajwebshop egy száz százalékban magyar cég, akik Budapesten több helyen is jelen vannak szaküzleteikkel. A Dunakeszin lévő anyacégüknél több tonna termék van, és mind minőségi, világmárkás, amelyre garanciát vállalnak. Telephelyeik hétfőtől péntekig nyolctól ötig nyitva tartanak. Van üzletük Újpesten, Kőbányán, Kelenföldön és Óbudán.

Mik kellenek a garázsba, hogy az autónk mindig makulátlan állapotban legyen?

 A Sonax gumiápolóról én speciel nem gondoltam volna, hogy életbevágóan fontos lenne egy autó ápolásánál, de apukám elmondta, hogy így hosszabb ideig jók maradnak a gumik, és nem kell újat venni. Ugyanez volt az indok a dísztárcsa tisztító sprére is, meg persze az, hogy sokkal mutatósabb úgy egy autó, hogyha tiszta és csillog-villog. Ebben egyetértettünk. A szélvédő tisztításához is megtalálunk minden terméket a webshopban, mint például a téli tisztítószereket. A Sonax Téli szélvédő mosó koncentrátum jó, ha van a garázsban, hiszen valahogyan télen is le kell mosni a szélvédőt. Ez a koncentrátum nem fagy rá az üvegre, és alaposan tisztít. A Liqui Moly Winter szélvédő jégoldót is jó partner a téli fagyok alatt. Ez a szer lényegesen egyszerűbbé teszi a jég eltávolítását a szélvédőről. A másik számomra szokatlan termék, amit bedobtunk a kosárba, az a tisztítóradír volt. Őszintén szólva én nem is tudtam, hogy van ilyen.

Apukám elmagyarázta, hogy A Sonax a szövet, a kárpit és a bőr felületek tisztítására alkalmas. Így az autó belseje is szép tiszta, és nem csak a külső része. Apukám szerint egy tiszta autóban a vezetés is egészen más élmény, az ember könnyebben koncentrál, nyugodtabb, és így a vezetés is biztonságosabb. Szóval rend a lelke mindennek. A papa autója bőr üléses, így a Sonaxtól rendelt bőrápoló krémet is. Ezt a krémet már évek óta használja , mert így nem repedezik fel a bőr az üléseken. Az autó műanyag alkatrészeinek a tisztításához is mindig tart a kesztyűtartóban néhány tisztító kendőt. Ezeket is a Sonax márka forgalmazza, és elérhetőek a webshopban.