Jussunk el könnyedén az étterembe kerékpár szállítóval

Az éttermek világa sokkal inkább szerteágazó, mint azt gondoltam volna. Ez főleg annak köszönhető, hogy gyerekként mindig rá voltam bízva a szüleimre, ha éppen étterembe mentünk. Alapból az a helyzet, hogy elmegyünk egy étterembe, csak akkor jöhetett létre, ha éppen valamit ünnepeltünk. Ezért is alakult ki bennem egy olyan érzés, hogy az étterem egy különleges hely, ahova ritkán jár az ember. Ez persze teljesen megváltozott, mikor elköltöztem otthonról és kollégista lettem.

A fővárosban sokkal több és olcsóbb lehetőség volt étkezésre, mint korábban a szülővárosomban. Sok érdekes helyet fedeztem fel, mivel ez volt az első olyan élethelyzetem, amikor nem főztek rám. Az első éves tanulás mellett pedig nem igazán volt időm főzni, ráadásul a kollégiumi felszerelésekkel sajnos előbb tudtunk katasztrófát előidézni, mint valami finom vacsorát.

Azóta is egyébként nevetve nézünk vissza a barátaimmal erre az időszakra. Most már szinte mindenki magára főz és el se tudná képzelni, hogy csak bekap valami gyorskaját ebédre. Pedig sosem felejtem el, mikor nagyon büszkén mondtam azt, hogy az óriási pizzaszelet, amit az aluljáróban vettem, csak 250 forint volt. Valójában jól is laktam vele, de most már biztos vagyok benne, hogy nem szívesen ennék ilyeneket.

Ettől függetlenül nem csak a gyenge minőségű és gyors ételek maradtak meg bennem még a fővárosi kalandjaim során. Mivel sokféle kultúra is elérhető itt, ezért rengeteg új ételt próbáltam ki, amikről korábban soha nem is hallottam. Persze minden sarkon ott voltak a szokásos kínai éttermek, de ezeket is egy idő után egyre inkább elkerültem.

Az egyik kedvenc titkos helyem amit felfedeztem, egy tibeti étterem volt. El volt dugva egy utca végében és autentikus tibeti ételeket lehetett náluk enni. Fantasztikus élmény volt, viszont náluk a csípős étel az tényleg csípős. Többször estem bele abba a hibába, hogy túlmértem a saját erőmet és izzadva, sírva toltam be a számba az újabb adagot.

Sokat változott azóta az élet, főleg, hogy most már lett egy saját autóm is. Ez a kényelem viszont sokszor már túlságosan kézenfekvő, úgyhogy egy picit szerettem volna felpörgetni az életemet egy kerékpár szállító vásárlásával. Az ötlet alapból az volt, hogy nagyon szeretünk a barátainkkal túrázni. Viszont sokszor azzal megy el a legtöbb idő, hogy az ember vonaton ül. Mi szerettük volna ezt a részt lerövidíteni és az Autófelszerelések oldala meg is segített minket ebben. Hiszen egy kerékpár szállító segítségével el tudunk menni autóval, a kiszemelt célpontig és ott tudjuk hagyni a járművet.

Ez elképesztően jól hangzott, viszont nem tudtam, hogy miként tudnék könnyedén kerékpár szállítót vásárolni. Az interneten azonban rátaláltam a már korábban említett Autófelszerelések oldalára, ami mindenben szakértő segítséget nyújtott. Nem szeretek autós boltokba járni, mert attól függetlenül, hogy tulajdonosa vagyok egy ilyen járműnek, sosem ástam bele magamat mélyebben a témába. Ezért, ha mondjuk egy kerékpár szállító vásárláson gondolkozom, akkor biztosan az eladóktól kell majd kérdezgetnem a termék különböző paramétereit. Így azonban erre nem volt szükség, mivel az Autófelszerelések egy kellemes kialakítású oldalt biztosított nekem a rendeléshez.

Valóban, mikor belép az ember erre a helyre nem az izzadtság és az olajszag fogja megcsapni elsőként az orrát. Az Autófelszerelések oldala tudja, hogy mennyire fontos az első pozitív benyomás és eszerint cselekednek. Nincsenek zavaró reklámok, vagy ajánlatok. A kezdőlapon át lehet tekinteni azt a sokféle terméket, amit biztosítani tudnak számunkra. Ezt egyébként mindenkinek ajánlom, mivel rengeteg ötletet lehet gyűjteni az autónk kiegészítéséhez.

Az alap kinézeten kívül pedig még nagyon könnyű kezelni is az Autófelszerelések oldalát. Ha minket mondjuk kerékpár szállító vásárlása érdekel, akkor csak ki kell választanunk a felső menüből a hozzá tartozó kategóriát. Nem kell a különböző ömlesztett termékek között keresgélnünk és arra sem lesz szükségünk, hogy valaki megmutassa nekünk, hogy merre van a kerékpár szállító kategória. Az Autófelszerelések tudja, hogy milyen fontos az ember számára az átláthatóság és engem már ezen a ponton is nagyon meggyőztek a szolgáltatásuk minőségével kapcsolatban,

De térjünk rá a kerékpár szállító termékekre, hiszen főként ezért jöttem az oldalra. A kerékpár szállító részleg rögtön négy választást kínál fel nekünk attól függően, hogy az autónk melyik részére szeretnénk kerékpár szállítót. Egyébként nagyon tetszett, hogy mindegyik lehetőséghez egy rövid kis tájékoztató is tartozott. Így, az olyan zöldfülűek is pontosan érteni fogják azt, hogy melyik mit jelent, mint én. Rendkívül felhasználóbarát volt az egész és rövid időn belül ki is választottam azt, amelyik megfelelt nekem.

A pozitív élmények azonban itt még nem értek véget. A legnagyobb félelmem az volt, hogy egy olyan kerékpár szállítót fogok rendelni, ami nem lesz jó az autómhoz. Hiszen online nem tudjuk megnézni a terméket és nem is igazán tudunk megkérdezni senkit. Az Autófelszerelések azonban persze gondolt erre az alap problémára és lehetőséget adott nekünk arra, hogy kiválasszuk azt, hogy milyen típusú az autónk. Ezzel tényleg sikerült minden aggodalmamat elmulasztani. Vannak egyébként olyan kerékpár szállító típusok, amik univerzálisan jók szintem minden autóra, én azonban a hátsó ajtóra szerettem volna erősíteni.

Mivel nem vagyok túl nagy autós szaki, ezért lehet, hogy nem lett volna elég, ha egy nagy autós listát látok magam előtt. Így azonban ha esetleg nem lennék biztos az autóm típusában, akkor elég csak kimennem a garázsba és megnézni. Ezt a kényelmet biztosítja nekünk az internet és az Autófelszerelések oldala. Nincsenek bizonytalanságok, vagy tippek arra, hogy valóban melyik lenen a legjobb számunkra.

A kerékpár szállító választék pedig bőséges és szinte minden árkategóriában találni fogunk valamit, ami tetszhet nekünk. Ráadásul ehhez nem kell egy autós eladónak a véleménye. Egy rendes boltban nem is biztos, hogy teljes mértékben át tudnánk látni a választási lehetőségeinket. Az Autófelszerelések azonban nem akar a sötétben tartani minket. Ezért a legfontosabb információkat rögtön feltüntetik a termék mellett. Mivel az árak és az értékelések egy helyen vannak így nagyon könnyű összehasonlítani a termékeket.

Mert bizony, ezen az oldalon értékeléseket is hagyhatunk. Számomra mindig ez szokott lenni az interneten az egyik biztos pont. Hiszen a többi vásárlónak tényleg nincsen semmi érdeke abban, hogy becsapjanak minket.

Meg is találtam nemsokára azt a kerékpár szállító terméket, ami megfelelő volt számomra. Hihetetlen gyors volt az egész folyamat, mivel pár perc alatt kész is voltam. Csak be kellett raknom a terméket a kosárba, kitöltenem pár adatot és már el is indul felém a kerékpár szállító. Pár napon belül megérkezett és azóta teljesen új élmény a túrázás.