Minden időm az étteremre mehet, mert letudtam a babás bevásárlást

Az éttermek világa kemény, kíméletlen, de mérhetetlen mód gyönyörű. Akik nem dolgoztak ebben a szakmában, azok húzhatják a szájukat arra, hogy mennyi munkaóránk van és arra is, hogy bármikor elérhetőnek kell lennünk. Nem számít az, hogy hétköznap, vagy hétvége van, ha hív a kötelesség, mi azonnal megyünk. Pont emiatt az ember a konyhán, életre szóló barátokat tud szerezni. Senkiben nem bízok annyira, mint bennük, hiszen minden nap egymásra vagyunk utalva. Ha bármelyikünk hibázik, azzal az egész főzési folyamat mehet a „levesbe”.

Néha én is elgondolkozok azon, hogy milyen lenne, ha egy hátradőlős, irodai munkám lenne, de végül mindig rájövök, hogy utálnék egy ilyen munkakört, ahol nincsen folyamatos pörgés és szociális interakció. Az egyetlen dolog amit sajnálok, az az, hogy nincs időm bevásárolni a gyerekemre. Egy hete azonban ez is megoldódott, mivel felléptem egy Lordshop nevű helyre, ahol a pelenka olcsón kiírás nem csak ígéret, hanem valóság.

Ha valaki azt mondta volna nekem egy héttel ezelőtt, hogy egy webshop segítségével időt és pénzt is lehet spórolni, akkor nem hittem volna el nekik. Mindig azt gondoltam, hogy az internetről nem éri meg rendelni, mivel a kiszállítási díj sokkal nagyobb, mint a megspórolt pénz mennyisége. A Lordshopnak azonban minimális a kiszállítási díja és az alap árai sokkal jobbak, mint amit a szupermarketben lát az ember.

Kóvályogni sem kell amiatt, mert nem találjuk meg az adott terméket a bolti sorok labirintusában. Ha a pelenka olcsón kell, akkor itt szinte el sem lehet kerülni az ezzel kapcsolatos ajánlatokat. Mivel annyira egyértelműen vannak kiírva és olyan könnyen navigálható a Lordshop oldala. Tetszett a kialakítása és a színei is. Először egy ömlesztett terméklista fogadott, amiből lehet csipegetni, de annyira nem jó, ha konkrét tervvel megyünk fel az oldalra. Erre az esetre a szűrők lesznek a segítségünkre.

A terméklista fölött találhatunk pár gombot, amikkel le lehet szűkíteni a keresési találatainkat. Lehet, hogy korábban volt egy fix termékcsalád, amit szerettünk, a Lordshopon azonban lehet találunk egy olyan új fajtát, ami olcsóbb, vagy akár jobb is. Biztos vagyok benne, hogy nagyobb választékot találhatunk olcsó pelenkákból, mint a szupermarketben.

Nem tudom, hogy ti mi miatt szoktatok a legjobban aggódni, ha online vásároltok, de én általában attól félek, hogy lassan fog megérkezni az adott termék. Ha már egyszer megvettem valamit, akkor azt szeretném, hogy azonnal ott legyen nálam. A Lordshop pont ezért tetszett meg nekem ilyen szinten, mert itt pár nap összesen a kiszállítási idő. Ráadásul a kiszállítási díj is rendkívül alacsony, azt hiszem talán 1000 vagy 1200 Ft, ami ha nagy rendelésről van szó, őszintén, észre sem vehető plusz. Tehát a pelenka olcsón és gyorsan beszerezhető náluk, aminél jobb kombinációt el sem tudok képzelni.

pelenka olcsón

Rengeteg pelenka került a virtuális kosaramba és azt éreztem, hogy itt az ideje megállítanom magamat. Ezzel a pelenka mennyiséggel több hónapig ki fogjuk húzni az apróságommal. Itt volt az ideje fizetni. Kicsit stresszeltem azon, hogy nem fogom érteni a fizetés menetét, de aztán megnyugodtam. Nagyon egyszerű kérdések voltak feltéve az alap adataimról, amiket mindenki fejből tud. Emellett azt kellett csak kiválasztanom, hogy miként akarok fizetni. Ennek külön örültem, mert nem is gondoltam volna, hogy ennyi lehetőséget fog felkínálni rá a Lordshop. Mindenki megtalálja ezek között a számára ideális módszert. Szerintem ti is adjatok egy esélyt ennek az oldalnak, mert nagyon meg fogja könnyíteni az életeteket.