Mi pizzára, a kocsink pizza helyett autó klíma töltésre éhezett

Nemrégiben kedvünk lett egy jó pizzához, így ellátogattunk a kedvenc pizzériánkba. Bár az étel jó volt, mint mindig, menet közben sajnos észrevettük, hogy kifogyott az autó klímája, vagyis autó klíma töltés kell. Mivel épp nem ismertünk jó klímást, az interneten kezdtünk nézelődni, hogy a lakóhelyünk közelében, a 19. kerületben, van-e valahol megbízható szerviz.

Keresgélés közben akadtunk rá a Méta Autószerviz weboldalára, ami megoldást jelenthet a problémánkra.

Autó klíma töltés? Keresd a Méta Autószervizt!

A Budapest 19. kerületében működő Méta Autószerviz több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik nagyjából mindennel kapcsolatban, ami autóklíma témában szóba jöhet. Az autó klíma töltés mellett foglalkoznak még klímák tisztításával és ózongenerátoros fertőtlenítésével. Sőt bátran rájuk bízhatsz különböző, nem a klímaszerelés körébe tartozó szervizelési és javítási munkálatokat is.

Weboldalukon, a metaautoszerviz.hu-n az elérhetőségek mellett lehetőségünk van időpontfoglalásra is. Illetve tájékozódhatunk arról, hogy pontosan milyen szolgáltatások elvégzésében tud segíteni a szerviz, és arról is, hogy ezek mennyibe kerülnek.

És természetesen megtudhatjuk azt is, hogy miért érdemes a Méta Autószervizhez fordulnod a klímával kapcsolatos problémáiddal. Ez mindössze négy egyszerű pontban összefoglalható. Először is teljes körű szolgáltatást nyújtanak. Másodszor a lehető legmodernebb, profi eredményt garantáló eszközökkel végzik a munkát. Harmadszor korrekt, rejtett költségektől mentes árakkal dolgoznak. Végül pedig negyedszer az időpontfoglalásnak köszönhetően nem kell fölösleges várakozással időt töltenünk.

A metaautoszerviz.hu oldalon azt is megtudhatjuk, mikor érdemes klímáshoz fordulnod

A klímaszereléssel foglalkozó aloldalon az autó klíma töltés költségein kívül tájékozódhatunk egyéb klímaszereléssel kapcsolatos árakról is. Illetve rövid, de informatív anyagokat olvashatunk magáról a klímaszerelés fontosságáról is.

Az oldal annak eldöntésében is segít, hogy valóban szerelőhöz kell-e fordulnunk, és valóban a klímával lehet-e a baj. Ehhez pedig felsorolja azokat az eseteket, amikkel érdemes tapasztalt, profi klímaszerelőhöz vinni a járgányt. Az oldal infói alapján a következő esetekben érdemes mindenképp felkeresni egy klímást:

  • az autó klímája nem hűt,
  • ha be van kapcsolva a klíma, kellemetlen szag érződik az utastérben,
  • az autóban kellemetlen, furcsa szag érezhető akkor is, ha nem megy a klíma,
  • autó klíma töltés vagy hűtőközegpótlás szükséges,
  • ha szeretnénk elvégezni az évente ajánlott klímafertőtlenítést.

Probléma van a klímával? Netán úgy tűnik, járműved autó klíma töltésre szorul? Bármilyen más autós bajod van? Keresd bátran a Méta Autószervizt!