Most nem étteremben ünnepeltük az évfordulónkat

Decemberben volt a 4. házassági évfordulónk. Nem szoktunk nagy feneket keríteni a dolognak, minden évben meg is beszéljük, hogy nem kell nagy ajándékokat venni éppen csak valami kis figyelmességet, és emellett mindig elmegyünk vacsorázni egy étterembe. Utóbbi ezúttal nem tudott teljesülni, ezért otthon főzőcskéztünk, de az ajándék részét nagyon kimaxoltam, vagy inkább úgy mondom, hogy nagyon jót találtam ki.

A feleségem mindig nagyon sokat sertepertél a lakásban, rengeteget dolgozik és mindent megtesz a családjáért, magára szinte alig gondol, ezért kitaláltam hogy milyen jó lenne neki egy kellemes masszázs, valóban értő kezektől. Aztán mivel gondoltam kettőnket ünnepeljük, mi lenne, ha nem csak ő menne, hanem én is. Be is írtam a keresőbe, hogy páros masszázs kuponok, a legjobb ajánlatokat pedig a Karma Thai Masszázs oldalán találtam meg, ugyanis abban az időszakban, amikor én néztem minden ajándékkártyára 20% kedvezmény volt.

A páros masszázs kupon, egy 1 órás tradicionális thai masszázst biztosított, ha pedig ez valakinek nem lenne elég, és 1,5 óra masszírozást szeretne, akkor mindössze 5000 forintot kell hozzá pluszba fizetnie. Én úgy voltam vele, hogy ez még simán belefér, tehát azt is kértem. A kuponokat lehet online is vásárolni, de ha te szeretnél kézzel fogható díszes kártyát kézhez kapni, akkor postai úton is megrendelheted, vagy megveheted személyesen is a Király utca 38-a szám alatt. A vásárlásnál meg kell adni, hogy ki adja kinek, meg kell adni mindkettőtök e-mail címét és telefonszámát, valamint, még egy személyes üzenetet is tudsz mellé csatolni ha szeretnél. Be tudod állítani, hogy az ajándékozott megkapja-e másolatként az utalványt, bár ha meglepinek szánod, szerintem inkább ezt hagyd ki. Mielőtt véglegesíted a vásárlást, megtudod nézni előzetesen hogyan is fog kinézni a kártya és ha még szeretnél rajta bármit változtatni, akkor ennél a lépésnél még megteheted. Nyilván, ha online vásárolsz, akkor bankkártyával tudsz fizetni, de szerintem manapság ez már egy olyan alap dolog, amitől egyáltalán nem kell megijedni. Pár lépésből megvan az egész, és nagyon jól követhető, egyszerű és biztonságos a fizetési rendszerük.

Aki nem a páros masszázs kuponok felől érdeklődik, annak is van pár lehetősége, ugyanis vásárolhat akár 5 alkalmas bérletet, ami 1 évig érvényes, van olyan kupon, ahol szabadon választható a masszázs, de van 10 és 20 alkalmas bérlet is, vagy választhatsz az olajos masszázsok közül. Általában mindegyik 6 hónapig vagy 1 évig használható fel, de ez nyilván függ az alkalmak számától és magától az ártól is.

A páros masszázsok a kuponos verzión kívül is nagyon figyelemre méltóak, ugyanis vannak csomagok, amik most még bevezető áron érhetőek el, tehát jóval olcsóbbak még most, mint majd később lesznek. Ha valaki romantikus páros masszázsra vágyik, akkor ajánlom figyelmébe a luxus csomagot, ahol fixen 90 perces a masszázs, utána pedig fél órát relaxálhatnak a szalon VIP. szobájában egy Asti pezsgő és egy csokiszökőkút kíséretében, rózsaszirmok közepette. De amúgy a páros masszázs nem csak a szerelmes párok kiváltsága, egy közös csajos napot is meg lehet koronázni egy ilyen programmal, konkrétan van is egy ilyen csomagjuk, ami majdnem ugyanaz mint a luxus csomag, csak kihagyják belőle a rózsaszirmokat.

A feleségem nagyon örült az ajándéknak és nagyon izgatott volt az alkalom előtt. Be kell vallanom, tényleg nagyon jó élmény volt, a tradicionális thai masszázs során egy speciális masszázs ruhában voltunk, a mozdulatokat pedig egy koreográfia szerint végezték a masszőrök, teljesen szinkronban, így egyszerre élvezhettük az egészet. Örültem, hogy nem öntöttek nyakon semmi olajjal, csak egy nagyon kevéske izomlazító krémet használtak. Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó alkalomunk itt, és nem csak azért mert nagyon jól éreztük magunkat, hanem mert kifelé jövet a kedves kis feleségem közölte, hogy ezennel új hagyományt teremtettünk!

páros masszázs kuponok