Nem is olyan ijesztőek a linképítés árak egy pizza társaságában

Számunkra nem egy pohár bor kell ahhoz, hogy igazán értelmes beszélgetésekbe bonyolódjunk. Pont elég hozzá az, ha beülünk a kedvenc pizzás helyünkre, ahol isteni a vékony és a vastagtésztás pizza is. Tudom, felfoghatatlannak, hogy létezik hely, ahol mindkettőt képesek nem csak tűrhetően, hanem tényleg finoman elkészíteni. A mi törzshelyünk érti a dolgát. Nem véletlen, hogy olyan témák jönnek fel néha egy-egy vacsora közben, mint a linképítés árak.

Nem kell ezen nagyon fennakadni, marketinggel foglalkozik a társaságunk fele, úgyhogy rendszeresek a hasonló témák, de az árakon sokszor össze tudunk veszni, mert ahány ember, annyi cégnél dolgozunk. Mindenhol más a díjszabás.

Mindenesetre szerettünk volna, ha ténylegesen egy átláthatóan levezetett cikkben vagy egy oldalon bemutatóban látjuk a folyamatot. Szóval a küldetés, ismerjük meg, hogy a legjobbak és legreálisabbak a linképítés árak, és lehetőleg értsünk is egyet a leírtakkal. Nem kerestünk sokáig, szerencsére az első oldalon találtunk hiteles információt, amit mindenki el tudott fogadni.

Linképítés árak témában megtaláltuk a tökéletes weboldalt!

A Keresőben Első weboldalán szerencsére bőven találtunk információt a témáról. Részletesek és korrektek azzal kapcsolatban, hogy mindent leírnak, amit tudni érdemes magáról a linképítésről, és az ő munkájukról. Pont ezért eszünkbe sincs megkérdőjelezni, hogy a szolgáltatásuk megéri a pénzt. Még a 11 ezer Ft/órás árazás is teljesen megéri, pedig sokaknak felszaladhat erre az összegre a szemöldöke, ha más munkák esetén pillantják meg. Kár lenne tagadni, hogy egy gyári munkás nem keres ennyit.

Persze már a leírásból is látszik, hogy ez a feladat nem a szalagmunkások kezei közül jön le, hanem gondosan megtervezett rendszert épített ki rá a cég, hogy az ügyfelek minél előrébb kerüljenek a Google találati listáján. Emellett pedig a pénzvisszafizetési garancia és a belefektetett munkaórák is korrektek. Látszik, hogy amit megígérnek, azt igyekeznek véghez is vinni, és közel minden esetben teljesítik az ügyfél kérését vagy a saját vállalásukat. Ez egy cégnél minden esetben fontos tulajdonság!

Az átlagos linképítés árak mellett pedig kedvezményeket is vállalnak, amit a barátaimmal mindannyian külön pozitívumként éltünk meg. Teljesen jó, ha ez is belefér nekik, és igazán elismerendő, hogy van kedvezményes ajánlat, illetve ténylegesen leírt folyamatok és módszerek, ami alapján ki lehet számolni a munka tényleges értékét és az akció mértékét is. Így pedig sokkal jobban megéri, mintha csak egy fix cikkenkénti vagy óránkénti ár lenne kiírva.

Legfőbb jellemzőik

  • szövegírók által írt cikkek
  • 500 db C-klasszos IP cím
  • 100% pénzvisszafizetési garancia
  • változatos szószám

Lényegében tehát nem mennyiségi linképítést végeznek, sokkal inkább minőségit annak érdekében, hogy ügyfeleik a legjobbat kapják. Mi őket választanánk!