A romantikus vacsorához hangulatos, egyedi szappan is jár

Idén volt a 20. évfordulója annak, hogy megismerkedtem a férjemmel. Ebből az alkalomból el is mentünk egy nagyon romantikus étterembe vacsorázni. Fantasztikus élmény volt, amolyan romantikus filmbe illő – félhomályos, érzéki miliő.

Amikor kimentem a mosdóba, ott is igazi varázslat várt, ugyanis a megszokott folyékony szappan mellett igazi, különleges kivitelezésű szappanok fogadtak. Ugyanolyan hangulatos, lilás színekben pompáztak, mint amilyenek az asztalok terítékei és a gyertyák voltak.

Én még soha nem láttam ilyen egyedi szappanokat, amelyek bármilyen fürdőszobát képesek feldobni egyedi formáikkal. Szinte sütött róluk, hogy igazi kézműves termékek.

https://www.pipereporta.hu/sct/374099/Szinezok

Belátom, hogy kissé hangulatromboló voltam, de muszáj volt rákérdeznem a pincértől, hogy honnan szerzik be ezeket az egyedi szappanokat. Ő azt a tájékoztatást adta, hogy egy kollégája készíti őket. Ezen őszintén elcsodálkoztam, hiszen gyönyörű, profi kivitelű darabok voltak. Az úr még olyan plusz információval is szolgált, hogy a kollégája a szappanok készítéséhez szükséges alapanyagokat egy pipereporta.hu nevű webshopból szerzi be.

Természetesen otthon utána is néztem ennek a webshopnak, és meg kellett állapítanom, hogy a pipereporta.hu-n tényleg minden megtalálható, ami a szappan készítéséhez, és úgy alapjában véve a dekorkozmetikumok készítéséhez szükségeltetik – a https://www.pipereporta.hu/sct/374099/Szinezok oldalt böngészve még azt a csodálatos lila árnyalatot is megtaláltam, amivel az éttermi szappanokat színezték.

A pipereporta.hu kínálatában szereplő színezők valóban szárnyakat adnak még a legkreatívabb fantáziának is. A színezőket háromféle csoportra bontva találhatjuk meg. Ezek közül számomra a legvonzóbbak a csillogó, villogó glitterek, melyek 15 féle szín variációban állnak rendelkezésre. ĺgy például találhatunk ametiszt, ezüst, kék, vörösréz színű glittereket is. Ezek a színezők akkor érvényesülnek igazán, és adják a legszebb formájukat, ha messziről kerülnek permetezésre a színezni kívánt felületekre. Használatukkal a különféle felületek olyanokká válnak, mintha milliónyi csillag ragyogna az égen. Gyöngyházfényük minden kozmetikai terméket elvarázsol – többek között szappanokhoz, sőt még fürdősókhoz és fürdőbombákhoz is ajánlják őket. 

A Mica porok szintén 15 féle variációban szerepelnek a webshop kínálatában. A mica por mica palából (amely tulajdonképpen csillámpala), valamint fémoxidok elegyéből jön létre, egy olyan csillámló pigmentet képezve, mely lúgálló a szappanokban. A vele készített termékekben már nem csillog. A pipereporta.hu szakemberei nemcsak szappanokhoz, hanem más kozmetikumokhoz, többek között tisztálkodószerekhez is ajánlják.

Az Eazycolours termékcsalád Angliából származik és nagyon szigorú előírásoknak felel meg. Ezek szerint vegánbarát, parabénmentes, allergénmentes és ezenkívül megfelel az Európai Unió kozmetikai termékekről szóló szabályzatainak és előírásainak is.

Az Eazycolours termékek nyolcféle színvariációban, 3 g-os, 10 g-os, 25 g-os, 50 g-os és 100 gr-os kiszerelésben is rendelkezésre állnak a pipereporta.hu-n. 

A pipereporta.hu megújult weboldalán a webshophoz különféle elérhetőségeket találunk – így egy vonalas- és egy mobiltelefonszámot, valamint e-mail címet is.

A webshop fizikai árusító mintabolttal is rendelkezik, mégpedig Budapesten, a Jókai utca 105. alatt. A címen hétfőtől csütörtökig, 15 és 17 óra között várják a vásárlókat és az érdeklődőket.

Amennyiben online rendeljük meg a számunkra releváns termékeket, azt nagyon gyorsan és egyszerűen tehetjük meg a webshop felületén.

A termékekre kattintva ugyanis minden esetben megjelenik a „kosár” piktogram, melynek segítségével csak egy kattintás a megrendelés. Amennyiben várhatóan visszatérő vásárlói leszünk vagy vagyunk a webshopnak, úgy érdemes regisztrálnunk, így ugyanis szó szerint pillanatok alatt rendelhetünk. Ha kiválasztottuk a megrendelni kívánt terméket vagy termékeket, akkor gondtalanul tovább nézelődhetünk a weboldalon, ugyanis az oldal vízszintes menüsorának végén, a jobb oldalon találhatjuk a „kosár” piktogramot, melyre kattintva  folyamatosan ellenőrizhetjük, hogy mit is tettünk már be a virtuális kosarunkba.

Többek között a https://www.pipereporta.hu/sct/374099/Szinezok oldalról kiválasztott termékek is átvehetők személyesen a mintaboltban.