Sok pizzát megehetnénk egy implantátum árából

Imádom az életet, és a finom olasz pizzákat

Jómagam az a típus vagyok, aki szereti élvezni az életet. Így például nekem lételemem, hogy találkozhassam a barátaimmal. Addig nem is igazán szeretek semmit sem csinálni, amíg nem gyűlik össze a megfelelő létszámú csapat ahhoz, hogy jól tudjak szórakozni. Szeretem megosztani az örömömet és a bánatomat egyaránt. Ráadásul eléggé hedonista típus vagyok, szeretem élvezni az életet. Ha valami megtetszik, kipróbálom, megcsinálom, vezetnek az ösztöneim. És ugyanígy vagyok bizony a finom ételekkel is, mindet meg kell kóstolnom! De a leginkább , bevallom őszintén, az olasz konyhára vagyok rákattanva. Egyszerűen nincs jobb egy finom pizzánál! Bármennyit meg tudnék enni belőle. Az alap paradicsomos-sajtos verziótól a mindenféle felturbózott különlegességekig bármelyikből jöhet!

A barátnőm ajánlott egy jó fogászatot, ahol az implantátum ára is megfizethető

Igen ám, csakhogy mostanában egy fogászati probléma beárnyékolja az életemet. Implantátumra van szükségem, ezért elkezdett foglalkoztatni a fogászati implantátum ára. Kíváncsi voltam, egyáltalán mik a lehetőségeim, meddig nyújtózkodhatok, és melyik rendelő milyen szolgáltatást nyújt e téren. Meg kell hagyni, első látásra eléggé elhűltem az implantátum áraktól. Végül aztán egy barátnőm ajánlotta a figyelmembe Dr. Pénzes Andrea második kerületi rendelőjét, így hát fel is néztem a fogorvosbudapest.info oldalra, hogy kicsit jobban tájékozódjak. Azt kell, hogy mondjam, hogy megnyugodtam egy picit. Az implantátum ára nem tűnt vészesnek, ráadásul a honlapon keresztül is egy nagyon szimpatikus rendelőt és csapatot ismerhettem meg. Az volt a benyomásom, hogy itt nem arra törekednek, hogy minél több pénzt gomboljanak le a vendégről, hanem valóban minőségi szolgáltatást szeretnének nyújtani, méghozzá az egyszerű polgárok számára is elérhető áron.

Így például a diagnosztikáért és a konzultációért nem számítanak fel árat! Az árképzés minden esetben egyénre szabott, és a felállított diagnosztika alapján történik. Persze a honlapon azért tájékoztató jelleggel feltüntették a leggyakoribb beavatkozások költségeit, így az implantátum árak tekintetében is találni kapaszkodót. Így például egy implantátum beültetés 120.000 Ft-ba kerül, míg egy implantátumon rögzülő kivehető pótlás 250.000 Ft-ot kóstál. Ha pedig már meglévő implantátummal érkezik a páciens, és csak azt kell igazítani, az értelemszerűen picit alacsonyabb áron is megvalósítható. A honlapon például úgy olvastam, hogy ha implantátumot kell felszabadítani, az csak 15.000 Ft-ba kerül, míg például egy implantátum felépítmény 40-45.000 Ft körüli áron mozog. Ha pedig koronát is kérünk rá felépíteni, akkor picit növekszik a fent említett ár, csavarozható korona esetén pedig 30.000 Ft felárral is érdemes számolnunk.

A korrekt tájékoztatás, a barátságos orvosok, és a megfizethető árak miatt azt gondolom, mindenképpen fogok tenni egy látogatást Dr. Pénzes Andrea rendelőjében. Manapság annyira nehéz megbízható fogorvost találni, hogy minden ajánlás aranyat ér! Így én is megfogadom a barátnőm tanácsát, és el fogok látogatni hozzájuk. Ráadásul, ha kész van a beavatkozás, végre újra gond nélkül élvezhetem a kedvenc pizzáimat és olaszt tésztáimat egy menő étteremben a barátaim társaságában! Mi lehetne nagyobb motiváció ennél? Irány a fogászati rendelő!