A legjobb éttermek kínálatával vetekedik ez a motoros oldal

Étterembe járni sokaknak luxus. Ez azonban számomra, egy rövid ideig nem így volt. Máig úgy érzem, hogy nagyon szerencsés időszakban lettem egyetemista. Még nem volt olyan drága minden, és átélhettem a főváros adta lehetőségeket. Ma már el sem tudnám képzelni azokat a reggeliket, amiket a haverommal költöttünk el. És minden egyes nap étterembe jártunk. Most már egyáltalán nem érné meg így élni, de akkoriban ez egy teljesen valós alternatíva volt.

Lehet, hogy kicsit nosztalgikus a hangvételem, de higgyétek el, hogy elképesztő volt 1000 forintért jóllakni, ráadásul úgy, hogy alig kellett eltávolodnunk az egyetemtől. A kedvenc étkezdém egyébként a kampuszon belül volt. Itt mindig lehetett kapni valami finom, egyedi levest, ráadásul nem is drágán. Összesen talán 400 forint volt és egy ezresért még főételt is kaptál mellé.

Egy ilyen ajánlat azonban már a múlté, viszont az előző héten a neten találtam egy oldalt, ahol a motorom gumijait egészen olcsón be tudtam szerezni. A www.motortire.hu említésére több motoros barátom is felkapta a fejét, akik már korábban rendeltek gumit erről a helyről. Nagyon adok a szavukra, de ha ez nem lett volna elég, még a keresőben az első helyen is volt a www.motortire.hu. Ennél több pedig nem is kell ahhoz, hogy jó legyen az első benyomás.

Mikor először felléptem az oldalra, szinte rögtön tudtam, hogy mit merre keressek. Kevés netes hely adja az embernek ezt az élményt, hiszen inkább ahhoz vagyunk szokva, hogy ilyenkor rögtön az arcunkba ugrik egy csomó reklám és „kihagyhatatlan” ajánlat. A www.motortire.hu azonban nem él ilyen olcsó trükkökkel és inkább arra fókuszál, hogy a minőségi szolgáltatásával győzzön meg minket.

Erre pedig nem is lehetne jobb példa, minthogy miként lehet náluk a termékek között böngészni. Rengeteg féle fajta motor van és ezért nagyon nehéz olyan gumit találni, ami pontosan illeni fog a mi modellünkhöz. A www.motortire.hu ezt a problémát pedig azzal oldotta meg, hogy az oldalukon elérhető egy motorgumi kereső. Ennek segítségével szinte bármit el tudunk érni, amire csak szükségünk lehet.

A motorgumi kereső úgy működik, hogy sorban be kell írnunk a motorunk legfőbb adatait. Ne aggódjatok, ezeket én sem szoktam a fejemben tartani, viszont, mivel a www.motortire.hu online van, ezért nem is vagyunk időhöz kötve. Simán csak ki tudok sétálni a motoromhoz, és ellenőrizni tudom a dolgokat. Ez pedig ad a vásárlónak egy olyan biztonságérzetet, amihez hasonlót ritkán lehet átélni egy rendes boltban.

A www.motortire.hu azonban még ennél is messzebb megy, mivel a könnyű kezelhetőség mellett fantasztikus ajánlatokkal is szolgál nekünk. Nem számít, hogy mit szeretnénk venni, biztos meg fogjuk találni ezen az oldalon, ráadásul olyan árak mellett, amiket ritkán látni boltokban. A szállítási díj sem vészes, úgyhogy ezen biztos nem fogunk annyit veszíteni, mint amennyit nyerünk a kedvezményes árakon.

Sokaknak az szokott még problémája lenni a netes vásárlással, hogy sokat kell várni arra, hogy kihozzák a terméket. Ez azonban egyáltalán nem gond a www.motortire.hu oldalán, mivel pár napon belül meg is fog érkezni az új gumi csomag. Az előbb felsorolt szempontok miatt, számomra ideális oldal a www.motortire.hu, ha motorgumit szeretnék vásárolni. Nagyon ajánlom nektek is, mert ha egyszer kipróbáljátok, higgyétek el, nem tudtok majd visszamenni a régi módszerekhez.