Mindig legyen egy álmod, amiért küzdesz!

Van egy barátom, akinek mindig is az volt az álma, hogy egy sikeres étterem tulajdonosa legyen. Egészen fiatal korára, el is tudta érni és a város egyik legmenőbb pizzériáját tudhatta magának. 35 éves korára mindene megvolt, és elfogyott mind motivációja az élettel kapcsolatban. Sajnos, az ital felé fordult és eléggé gyorsan megindult a lejtőn. Néhány év alatt olyan tropára itta magát, hogy megromlott a házassága és a jól menő pizzéria is már inkább egy lepukkant kocsmává avanzsálódott.

A barátom életét, a Felépülök magán rehabilitációs intézet | addiktológia magánklinika mentette meg, ahova szinte az utolsó pillanatban sikerült eljutni. Az ottani kezelés egy 28 napos programon alapul, amit azoknak ajánlanak, akik nagyon rövid ideig képesek megtartani a “józan” állapotot. Tisztában vannak vele, hogy ez már egy nagyon súlyos állapot, amiből már csak a megfelelő segítséggel lehet csaj kijutni. Ami pedig nagyon hitelessé teszi az egészet, az az, hogy ott dolgozó emberek maguk is átestek ezen a betegségen és tökéletesen át tudják érezni a gyógyulófélben lévő betegek helyzetét.

A Felépülök magán rehabilitációs intézet | addiktológia magánklinika háttér sztoriját most nem feltétlenül írnám le, de mindenképpen ajánlom, hogy a felepulok.hu oldalon olvassátok el, mert nagyon tanulságos.

Visszatérve tehát a programra, 28 nap alatt minden beteg elsajátítja a leszokáshoz vezető technikákat és utat, hétvégén pedig a hozzátartozók meg is látogathatják őket, így a gyógyulás folyamatába ők is bele vannak vonva és folyamatos tájékoztatást kapnak a szerettük állapotáról.

A Felépülők központ egy nyugodt természetközeli helyen van, elszigetelve a hétköznapoktól a turistáktól és a váratlan látogatóktól. Konkrétan egy csodaszép idilli környezetben lehet megkezdeni a gyógyulást, ahol garantált maga a nyugalom és a diszkréció. Mivel ez egy bentlakásos program, természetesen a szállás és az étkeztetés is biztosítva van, aki pedig kíváncsi, hogyan néz ki belülről, az egy 3D-s bejáráson az egész központot végigjárhatja.

A barátom életét szó szerint megmentették, azóta is “gyógyul” de józan életet él.