Energetikai tanúsítványról röviden egy jó pizza mellett

Sok mindenről lehet beszélgetni egy pizza mellett a barátokkal

Abszolút szerencsésnek mondhatom magam, mert szerencsére nagy baráti kört tudhatok magam mellett, így mindig van kikkel összegyűlni és beszélgetni. Sosem szoktunk unatkozni, ha éppen meg tudjuk oldani a találkozást, annak mindig óriási nevetés a vége. Nagyon jól szoktunk szórakozni egymás társaságában, nagyokat nevetünk, beszélgetünk, társasozunk. Az már-már rituálénak számít minálunk, hogy mindezt általában egy jó pizza és némi bor vagy kóla (netalántán ennek a keveréke) társaságában tesszük. Szerencsére a csapatból mindenki oda van a jófajta olasz kajákért, így senkinek sincs panasza a pizzára. Abból is általában a vékony tésztás verziót esszük. Bár mostanában azért magunkon is fülön szoktuk csípni az újhullámos vonalat, és volt már, hogy az igazi olasz pizzát szénhidrát csökkentett lisztből készült verzióban fogyasztottuk.

Nálunk ez alkalommal az energetikai tanúsítványról esett szó

Az ilyen közös pizzázások alkalmával aztán mindig felmerül valamilyen téma is közöttünk, a múltkor például az energetikai tanúsítvány témakörében ejtettünk meg egy kellemes diskurzust. Nekem ugyanis eladósorba került a nagyszüleimtől örökölt ingatlan, így előbb-utóbb szükségem volt arra, hogy az energetikai tanúsítványt is megcsináltassam az ingatlanra vonatkozóan. A csapatból valakinek már volt hasonlóban része, így azt javasolta, nézzük meg az e-tanusitas.eu oldalát, mert ők verhetetlenek, ha energetikai tanúsítványról van szó. Ahogy felmentünk az oldalra, csakugyan nagyon szimpatikusak lettek, még így online is. A honlapjuk letisztult, és minden szükséges információt tartalmaz, amit csak az érdeklődőknek tudni érdemes. Ahogy így végigpörgettük az oldalt, az volt a benyomásom, hogy nekem is nagyon nagy hasznomra válik majd, amit az e-tanusitas.eu csapatától megtanulhatok az energetikai tanúsítványokról.

Az e-tanusitas.eu csapatával érdemes dolgozni

Otthon aztán nagy magányomban is megnéztem magamnak még egyszer az oldalt, és végül arra jutottam, hogy az e-tanusitas.eu csapatával szeretném megszerezni az energetikai tanúsítványt a szóban forgó ingatlanra. A csapat ugyanis nagyon gyorsan, akár 24 órán belül elkészíti a szükséges tanúsítványt, és ezért még csak plusz díjat sem kell kifizetni! Ha ugyanis az ember minden rendelkezésre álló információt, dokumentumot (úgy mint: műszaki dokumentációk, tervrajz, helyrajzi szám, stb.) a rendelkezésre bocsát, nagyon gördülékenyen halad a folyamat. A e-tanusitas.eu oldalán azt írják, megrendelés után a helyszínen ellenőrzést, és ha szükséges, mérést végez egy kollégájuk, aki ezt követően azonnal küldi tovább az adatokat az irodába. Ott pedig előállítják az energetikai tanúsítványt, amit a futárszolgálatuk másnap már az ügyfél kezébe is ad! Így tényleg gördülékeny és problémamenetes, profi az ügyintézés.

Az oldalon azt is megnéztem, mit kell tennem ahhoz, hogy elindíthassam az energetikai tanúsítvány kérésének a folyamatát az e-tanusitas.eu csapatán keresztül. Szerencsére az igénylés is roppant egyszerű. Nem kell mást tenni, mint kitölteni az adataimat a megrendelési űrlapon, ezt követően a csapat munkatársai felveszik velem a kapcsolatot további egyeztetés céljából. Ekkor időpontot egyeztetünk helyszíni felmérésre, és a megbeszélt időpontban sor kerül a szükséges mérések elvégzésére. Innentől pedig nincs más dolgunk, mint hátradőlni, az energetikai tanúsítványt ugyanis 24 órán belül ki is szállítják!