Mi lehet jobb a pizzánál? Egy legénybúcsú!

Na jó, a pizzánál semmi sem jobb, de egy egyedi ajándék a munkahelyeden azért jól tud esni. Nekem mindig eszembe jut a karantén idején, hogy az ételfutárok és pizza sütödék igazi szupersztárok, hogy bírják ezt az abszurd tempót. Főleg akkor érzek tisztelet irántuk, mikor nem vesztik türelmüket a sok egyedi kérés és rendelés miatt, hanem ennek ellenére is tökéletesen szállítják ki a pizzákat.

A bőség zavara

Amikor pizzát rendelek, mindig órákig válogatok, a kedvenceim és előző rendeléseim labirintusában igyekszem átlátni, hogy mit is kíván a gyomrom. Legtöbbször azonban az lesz a vége, hogy az egyedi rendelés lehetőségét választom, és magam találom ki, hogy pontosan mit is szeretnék enni. Ez a lehetőség engem már millió alkalommal mentett meg az éhkopptól. Sajnos kényes vagyok pizza téren, mindig van valami apróság, ami miatt mégsem úgy szeretném, például nem olyan sajttal, vagy hagyma nélkül enném inkább, esetleg más ízkombinációkra éhezem. A válogatósokra mostmár sok online étteremnél gondolnak.

Legutóbb két válogatási mániám is egyesült, hiszen egy barátom legénybúcsúját kellett megszerveznem. Mondanom se kell, döntések sora. A pizza egyértelmű döntés volt, mivel szeretünk jókat enni, és az bizony nem árt, ha van az alkohol mellé szénhidrát is. A pizzák nagyon sokszínűre sikerültek, volt ananászos, pepperónis, vega, vegán, extra sajtos, vékony és vastag tésztás és a leendő férj kedvéért extra csípős is. Azonban a szervezés során azt akartam, hogy minden más is egyedi élmény legyen a barátom számára, így az jutott eszembe, hogy valamilyen vicces, kicsit pikánsabb témájú, tipikus legénybúcsú pólót rendelek neki. Kész is volt a terv. Csak egy hely kellett, ahol lehet egyedi pólókat rendelni, ez pedig nem más lett, mint a LOLmarkt.hu – Férfi pólók oldala.

LOLmarkt.hu - Férfi pólók

Először is méretet kértem a srácoktól, így a rendelés alatt már nem kellett igénybe vennem a honlap mérettáblázatát. Aztán megelestem a férfi pólók egyedi darabjai között a kifejezetten legénybúcsúra kínálkozó felsőket. Van náluk szett és külön darab a vőlegénynek is, mindegyik vicces, kreatív feliratokkal. A színt külön kiválaszthattam mellé. Mivel egy kiadós kocsmatúrát terveztünk a belváros szívében, így egy olyan pólóra esett a választás, amely éppen ezt hirdette, hogy bizony ez a csapat ma inni fog. A leendő férj pedig egy kicsit ironikusabb feliratú pólót kapott, amelynek humorosságát külön értékelték a lányok, és sokan alá is írták neki. Egész este bókokat kaptunk a menő feliratra, és senki sem lett összekeverve a vőlegénnyel, akinek még nálunk is jobb pólója volt.

Mivel vagy tizenöten voltunk a bulin, ezért igénybe vettem a LOLmarkt.hu – Férfi pólók weboldalon kínálkozó lehetőséget, és tanácsot kértem telefonon keresztül, továbbá megnéztem, hogy mennyi idő alatt szállítják ki. Mivel volt egy boltjuk a tizenkettő közül, amelyik közel volt hozzám, így végül oda mentem el a pólókért. Bevallom először azért is döntöttem így, mert aggódtam a minőség miatt. Nos, erre nem volt okom. Szuper, pamutból készült minőségi pólókat kaptam, és mindhez választhattam más alapszínt. Baráti áron kaptam minőségi árut, ami örök emlékül is szolgált minden jelenlévőnek.

Mindegy, hogy pizzáról vagy pólóról legyen szó, szerintem sosem kell aggódni azon, ha mást akarsz.